Wij zijn dol op muziek en alles wat daarmee samenhangt. De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot het jaar 2000 en tegenwoordig hebben we klanten in vrijwel heel Europa. We beschikken over enorme voorraden en bieden een maximale keuze aan muziekinstrumenten voor alle stijlen en genres. Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende klantenservice en een voortdurend groeiend aantal kwaliteitsmerken van over de hele wereld. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk muziekliefhebbers en dat weerspiegelt zich in wat we doen en hoe we dat doen.


ONS VERHAAL

2021

Het kritische jaar 2020 hebben we in goede gezondheid overleefd. Dankzij hard werk zijn we als winnaars uit de crisis gekomen en zijn we zelfs in deze moeilijke periode enigszins gegroeid. In een tijd waarin veel bedrijven werknemers moesten ontslaan, hebben wij nieuwe krachten aangenomen en hebben we in de lente van 2021 met succes de Spaanse, Nederlandse en Ierse markt betreden. Daarmee bieden wij onze diensten inmiddels al in dertien Europese landen aan.20XX

Kytary viert zijn 20e verjaardag! Voordat we feest wilden gaan vieren werden we verrast door een pandemie. Ondanks dit bleven we rustig en deden ons best om ons zo snel mogelijk aan de nieuwe situatie aan te passen. En wat is het resultaat? Onze klanten waarderen nieuwe diensten, een betere klantenservice en een snelle transformatie van het bedrijf, wat bevestigd werd door vele bestellingen. Zelfs in tijden van internationale crisis nemen we nieuwe collega's aan die ons helpen nieuw gecreëerde functies in te vullen. We kwamen ironisch genoeg sterker uit de hele situatie en we kunnen er niet op wachten tot we onze 20e verjaardag met onze collega's, klanten en vrienden kunnen gaan vieren.

We gaan ze allemaal bedanken voor hun fantastische ondersteuning en hun interesse in muziek, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.


Festiwall2019

We slaan meer dan 20.000 producten op in ons magazijn. We introduceren ook ons eigen merk op maat gemaakte flightcases Razzor Custom Cases.


ON AIR talks2018

We voltooien de reconstructie van onze nieuwe basis. We zijn erin geslaagd een grote moderne winkel met een prachtig display muziekinstrumenten, een café en uitgebreide kennis inclusief repetitieruimtes en overige diensten te bouwen. De nieuwe rubriek Boutique in onze shop biedt zorgvuldig gekozen vintage instrumenten met hun eigen verhaal. Door het aanpassen van het achterste deel van het gebouw is het magazijn met 1.400 m2 uitgebreid..


Onze nieuwe basis2015

We vieren vijftien jaar We beginnen met onze internationale uitbreiding en introduceren een klantenfeedback-systeem. Omdat wij data snel kunnen verzamelen en analyseren, kunnen we onze zwakke plekken verbeteren.


Viering - 15 jaar in zaken2007

De technologie gebruikt om onze e-shop en ons informatiesysteem op te zetten is onvoldoende, vandaar dat we nieuwe programmeurs aannemen en de code volledig gaan herschrijven. We gaan een nieuw logo gebruiken, een lachend gezicht met gekamd haar. We hebben dat logo to nu behouden.
2006

In 2006 opende onze winkel in Dekanka. Slechts 200 meter verwijderd van onze oorspronkelijke winkel die 85 m2 groot was en die we niet verder konden uitbreiden. We kopen er 700 m2 bij die voor de komende twee jaar genoeg is.


Winkel in Dekanka2005

Dit is het jaar dat we ons team uitbreiden. Het is duidelijk dat vier mensen onze voortdurende uitbreiding niet aan kunnen. Terwijl in januari 2005 nog 4 mensen het bedrijf runnen, bestaat in december het team uit 14 mensen. Interessant is de enorme groei op het gebied van verkoop.2004

Het aantal online-klanten neemt toe en onze verkopen ook. Honza en Vláďa weten dat Kytary een zonnige toekomst staat te wachten en dat het de juiste tijd is om het bedrijf Audio Partner s.r.o. op te richten, waaronder al onze activiteiten vallen.2002

We openen onze eerste winkel.. Dit is in de ruimte die eerst een bewaarplaats voor kinderwagens, en zich bevindt op de kelderverdieping van een flatgebouw. We hebben geen etalages, en alles moet in 16 m2 worden geperst. Ook wordt de eerste werknemer in dienst genomen, die niet alleen in de winkel werkt maar ook bij het inpakken van bestellingen van de e-shop helpt.


Onze eerste winkel2002

Aan het begin van het jaar sluit Vladimír Myslík zich bij het project aan. Hij verrijkt het met moderne technologische methoden en neemt de verantwoording voor de ontwikkeling van de e-shop. In tegenstelling tot hun huidige concurrentie zien beide partners een zonnige toekomst voor e-shops. Buiten de samenwerking ontstaat een vriendschap tussen Jan en Vladimir die de voorbode is van de totstandkoming van een zeer sterk team. Als actieve muzikanten dromen zij beiden van een grote tijdloze winkel met muziekinstrumenten die alleen aan hen en hun klanten zouden behoren. Dit idee blijven zij koesteren en zal hun latere beslissingen beïnvloeden.2000

Bassist Jan Pils richt het bedrijf op. Hij programmeert de eerste versie van de e-shop en neemt de eerste bestellingen in ontvangst. Hij verzendt snaren en stemapparaten vanuit zijn appartement, maar richt later een bedrijf op dat toonaangevend wordt op de Tsjechische markt voor muziekinstrumenten.We hebben nog veel ideeën, plannen en doelstellingen. We danken de hele muziekgemeenschap die ons de hele tijd heeft ondersteund. Het zou zonder jullie en jullie passie voor muziek niet mogelijk zijn geweest. Dank jullie voor deze gunst en laten we dit wensen: speel muziek, inspireer, verbeter en deel. Hier draait het allemaal om.

Jullie Kytary.nl
Searched phrases

Categories

Merken

Een momentje