Terugtrekken uit verkoopcontracten

Algemene informatie

Ons uiteindelijke doel is dat jij tevreden bent met het instrument dat je bij ons hebt gekocht. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je terug te trekken uit het verkoopcontract (het terugzenden van goederen zonder het opgeven van een reden), zelfs langer dan we wettelijk verplicht zijn.

Nadat je de artikelen hebt ontvangen van de bezorger heb je 30 dagen de tijd om ons te laten weten dat je je wilt terugtrekken uit het koopcontract (we hebben de wettelijke termijn van 14 dagen voor terugtrekking uit een koopcontract namelijk verlengd tot 30 dagen). De wettelijke termijn van 14 dagen geldt alleen voor artikelen uit de sectie Boutique en voor gebruikte artikelen. Bij terugtrekking uit het koopcontract binnen 14 dagen na aankoop regelen en betalen wij de verzendkosten; tijdens de overige 16 dagen kun je de artikelen op eigen kosten naar ons adres sturen. Wij retourneren de betaalde aankoopprijs voor de artikelen binnen 14 dagen nadat we bericht over de terugtrekking hebben ontvangen.

Stappen

Breng je goederen naar een van onze winkels of zend het naar het volgende adres. Na instemming van de afdeling Retourgoederen kunnen we je artikel(en) ook op onze kosten op jouw locatie ophalen (er kan slechts één keer in de 90 dagen van deze service gebruik worden gemaakt).

AUDIO PARTNER s.r.o. - Kytary.nl
Afdeling Retourgoederen
Mezi vodami 23, 143 00 Prague 4 – Modřany
E-mail:
Openingstijden Afdeling Retourgoederen:

We verzoeken je bij de goederen het formulier bij te voegen waarin je je terugtrekt uit het verkoopcontract en een kopie van het betalingsbewijs.

We betalen je betaling op dezelfde wijze terug waarop wij die ontvingen, of op de wijze waarmee beide partijen akkoord gaan.

Wil je je goederen tegen iets anders ruilen, vermeld dan de code van het gewenste product (HN...). Zijn de goederen op voorraad, dan worden deze onmiddellijk naar je toegezonden. Een eventueel prijsverschil wordt door jou bijbetaald of door ons terugbetaald.

Opmerking

Zorg er bij het terugzenden van goederen voor dat deze goed verpakt zijn. De verkoper is niet verantwoordelijk voor eventueel tijdens het transport opgelopen schade.

Wordt de betaling teruggestort op een bankrekening buiten het NL, dan is de koper verantwoordelijk voor eventuele bankkosten gerelateerd aan internationale betalingen.

Verstuur geen goederen onder rembours. We kunnen dergelijke zendingen niet accepteren.

Als je je binnen de eerste 14 dagen na aankoop wilt terugtrekken uit het koopcontract, kun je contact met ons opnemen op het e-mailadres , waarna wij het ophalen op jouw adres regelen en betalen. Van deze service kan eens in de 90 dagen gebruik worden gemaakt. Als je je tijdens de overige 16 dagen terugtrekt uit het contract, stuur de artikelen dan op eigen kosten naar ons adres.

Indien de koper een bedrijf is, wordt het bedrag teruggestort zodra wij een getekende creditnota hebben ontvangen die bij de afdeling Retourgoederen kan worden aangevraagd.

Terugtrekking uit het contract is niet mogelijk wanneer een elektronische licentie is aangekocht. De klant kan voorafgaan aan de aankoop een demoversie van de digitale content proberen.

Indien de bestelling of een deel van de bestelling met een cadeaubon werd gekocht, vindt de terugbetaling plaats in de vorm van een vervangende cadeaubon.

Wanneer geretourneerde artikelen onderdeel waren van een afgeprijsde set, wordt voor de overige artikelen uit de set de normale prijs in rekening gebracht bij het retourneren.

Andere regels zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen.

Tijdens terugtrekkingen uit verkoopcontracten is de verkoper niet verplicht de koper terug te betalen voordat hij de goederen van de koper heeft ontvangen of een bewijs van verzending van de koper heeft ontvangen.

Voor een terugtrekking uit een koopcontract is de koper verantwoordelijk voor eventuele kosten die gerelateerd zijn aan de terugzending.

Voor terugtrekkingen uit verkoopcontracten heeft de consument recht op vergoeding van de laagst mogelijke verzendkosten (indien hij/zij een duurdere verzendoptie heeft gekozen).

Volgens de bepalingen van artikel 1837 van het Burgerlijk Wetboek kan de consument zich onder de volgende omstandigheden niet terugtrekken uit het verkoopcontract:

 • voor goederen die op verzoek van de consument of door hemzelf/haarzelf zijn gemodificeerd
 • voor bederfelijke waar of voor goederen die onomkeerbaar gecombineerd zijn met andere goederen
 • voor goederen verkocht in verzegelde verpakking die uit de verpakking zijn genomen en uit hygiënisch oogpunt niet kunnen worden teruggezonden
 • voor geluids- of video-opnamen of computerprogramma's indien de verpakking is geopend
 • Searched phrases

  Categories

  Merken

  Een momentje