Terugtrekken uit verkoopcontracten

Algemene informatie

Ons uiteindelijke doel is dat jij tevreden bent met het instrument dat je bij ons hebt gekocht. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je terug te trekken uit het verkoopcontract (het terugzenden van goederen zonder het opgeven van een reden), zelfs langer dan we wettelijk verplicht zijn.

Nadat je je levering van de koerier hebt ontvangen of je je aankoop bij een van onze winkels hebt opgehaald, heb je 30 hele dagen om ons te informeren over je voornemen om je uit je verkoopcontract terug te trekken (we hebben de periode om je terug te trekken uit een verkoopcontract van de wettelijke 14 dagen verlengd tot 30 dagen). Je kunt het product aan ons terugzenden of het naar een van onze winkels terugbrengen. We storten het bedrag van je aankoop binnen 14 dagen na het accepteren van je verzoek terug.

Stappen

Breng je goederen naar een van onze winkels of zend het naar het volgende adres. Na instemming van de afdeling Retourgoederen kunnen we je artikel(en) ook op onze kosten op jouw locatie ophalen (er kan slechts één keer in de 90 dagen van deze service gebruik worden gemaakt).

AUDIO PARTNER s.r.o. - Kytary.nl
Afdeling Retourgoederen
Mezi vodami 23, 143 00 Prague 4 – Modřany
E-mail:
Openingstijden Afdeling Retourgoederen: ma.-vr. 10:00-17:00

We verzoeken je bij de goederen het formulier bij te voegen waarin je je terugtrekt uit het verkoopcontract en een kopie van het betalingsbewijs.

We betalen je betaling op dezelfde wijze terug waarop wij die ontvingen, of op de wijze waarmee beide partijen akkoord gaan.

Wil je je goederen tegen iets anders ruilen, vermeld dan de code van het gewenste product (HN...). Zijn de goederen op voorraad, dan worden deze onmiddellijk naar je toegezonden. Een eventueel prijsverschil wordt door jou bijbetaald of door ons terugbetaald.

Opmerking

Zorg er bij het terugzenden van goederen voor dat deze goed verpakt zijn. De verkoper is niet verantwoordelijk voor eventueel tijdens het transport opgelopen schade.

Wordt de betaling teruggestort op een bankrekening buiten het NL, dan is de koper verantwoordelijk voor eventuele bankkosten gerelateerd aan internationale betalingen.

Verstuur geen goederen onder rembours. We kunnen dergelijke zendingen niet accepteren.

De koper kan contact opnemen met de afdeling Retourgoederen, die de verzending van de goederen regelt voor rekening van de verkoper. Er kan slechts één keer in de 90 dagen van deze service gebruik worden gemaakt.

Indien de koper een bedrijf is, wordt het bedrag teruggestort zodra wij een getekende creditnota hebben ontvangen die bij de afdeling Retourgoederen kan worden aangevraagd.

Terugtrekking uit het contract is niet mogelijk wanneer een elektronische licentie is aangekocht. De klant kan voorafgaan aan de aankoop een demoversie van de digitale content proberen.

Indien de bestelling of een deel van de bestelling met een cadeaubon werd gekocht, vindt de terugbetaling plaats in de vorm van een vervangende cadeaubon.

Andere regels zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen.

Tijdens terugtrekkingen uit verkoopcontracten is de verkoper niet verplicht de koper terug te betalen voordat hij de goederen van de koper heeft ontvangen of een bewijs van verzending van de koper heeft ontvangen.

Voor een terugtrekking uit een koopcontract is de koper verantwoordelijk voor eventuele kosten die gerelateerd zijn aan de terugzending.

Voor terugtrekkingen uit verkoopcontracten heeft de consument recht op vergoeding van de laagst mogelijke verzendkosten (indien hij/zij een duurdere verzendoptie heeft gekozen).

Volgens de bepalingen van artikel 1837 van het Burgerlijk Wetboek kan de consument zich onder de volgende omstandigheden niet terugtrekken uit het verkoopcontract:

 • voor goederen die op verzoek van de consument of door hemzelf/haarzelf zijn gemodificeerd
 • voor bederfelijke waar of voor goederen die onomkeerbaar gecombineerd zijn met andere goederen
 • voor goederen verkocht in verzegelde verpakking die uit de verpakking zijn genomen en uit hygiënisch oogpunt niet kunnen worden teruggezonden
 • voor geluids- of video-opnamen of computerprogramma's indien de verpakking is geopend
 • Searched phrases

  Categories

  Merken

  Een momentje