De beste prijzen voor muziekinstrumenten

Wij proberen al onze producten tegen de laagste prijs op de markt te brengen. Vind je hetzelfde product ergens anders tegen een lagere prijs, laat het ons dan weten. Wij doen ons best om die prijs te verslaan..

Dit aanbod is uitsluitend van toepassing op goederen aangeboden door een gecertificeerde wederverkoper op de Tsjechische markt die de goederen op voorraad heeft.

Heb je een betere prijs gevonden?

Heb je toevallig hetzelfde product tegen een lagere prijs gevonden, laat het ons weten en we doen er al het mogelijke aan om die prijs te verslaan. Het formulier om een betere prijs aan te vragen staat onder de informatie over elk product, net onder de prijs.

We zullen zelfs de prijs verslaan nadat je je aankoop hebt verricht

Compensatie met terugwerkende kracht is een service voor alle Kytary.nl klanten een lagere prijs vinden nadat ze het product bij ons hebben gekocht. Neem in dit geval binnen 30 dagen na aankoop contact met ons op op of bel .

We doen er al het mogelijke aan om je met terugwerkende kracht het verschilterug te betalen, door het verstrekken van een tegoed op je volgende aankoop. Het tegoed wordt 30 dagen nadat de originele factuur voor de door jou gekochte goederen werd uitgegeven aan je klantenaccount toegevoegd.

Indien wij de prijs van onze concurrent niet kunnen verslaan, heb je nog steeds de optie om de goederen binnen de opzegtermijn te Retourneren door je terug te trekken uit de koopovereenkomst.

Searched phrases

Categories

Merken

Een momentje