Kytary.nl BONUS

Het Kytary.nl BONUS-programma voor klanten

Verdien een beloning voor elke aankoop in de vorm van een bonus. Je kunt deze BONUS als korting op je volgende bestelling gebruiken.

Hoe het werkt

De BONUS wordt bij elke aankoop op je klantenaccount bijgeschreven. Je kunt je verzamelde BONUS op elk gegeven moment toepassen om de prijs van je volgende aankoop met 1 bonuspunt dat gelijk staat aan € 1 verlagen. Heb je bijvoorbeeld een BONUS van 100 punten opgebouwd, dan kun je deze gebruiken om de prijs van je bestelling met € 100 te verlagen.

De BONUS kan worden gebruikt om de prijs van een bestelling tot 50% te verlagen

Wanneer wordt de BONUS van een aankoop op mijn klantenaccount bijgeschreven?

Je ontvangt de bonus zodra je bestelling is geplaatst, en je kunt het bedrag van de bonus zien op de orderbevestiging. De bonus wordt actief en kan gebruikt worden na het verstrijken van de 30-daagse bedenktijd. Het bedrag van de toegekende BONUS is zichtbaar in de e-mailbevestiging van de bestelling.

Waar kan ik mijn totale BONUS zien?

Klik gewoon op ‘Aanmelden’ in de rechter bovenhoek van de e-shop en meld je aan bij je klantenaccount. Vervolgens verschijnt je naam op dezelfde plek. Klik op je naam en kies Mijn Bonus uit het menu. Je ziet je totale bonus, inclusief de bestellingen waarvoor je een bonus hebt ontvangen.

Hoe kan ik de BONUS toepassen?

Je kunt je bonus op elke willekeurige bestelling toepassen. Zodra je besloten hebt om hem te gebruiken, moet je je aanmelden op je klantenaccount. Wanneer je met het bestelproces begint wordt je gevraagd of je gebruik wilt maken van ‘Klantenbonus toepassen’. Je krijgt onmiddellijk het bonusbedrag te zien waar je over beschikt, en je kunt kiezen hoeveel je op de nieuwe bestelling wilt toepassen. Na het klikken op ‘Wijzigen’ zie je het aangepaste totaal van je bestelling. Het minimale bonusbedrag dat je op een bestelling kunt gebruiken is 1, het maximale is 1.000. De bonus kan worden gebruikt om de prijs van een bestelling te verlagen tot wel 50%.

Waarom geven we je een BONUS?

De bedoeling van de BONUS is het belonen van trouwe Kytary.nl klanten. De bonus werkt als virtueel contant geld de klant verdient voor elke bestelling die hij in zijn naam via zijn klantenaccount doet. Elk product wordt een specifieke BONUS (niet een vast bedrag - kan in de toekomst veranderen) die de klant ontvangt, of hij nu in de winkel, online of telefonisch koopt. Wordt de bestelling niet online gedaan, dan dient de klant om de BONUS te ontvangen het nummer van zijn klantenaccount aan de verkoper bekend te maken. 1 BONUS-punt = € 1, die kan worden gebruikt om de prijs van een toekomstige bestelling te verlagen. Indien de klant de goederen terugzendt of de bestelling annuleert, worden de punten van zijn account afgetrokken. Het huidige bedrag van de BONUS verschijnt in de rechterkolom van de e-shop nadat je je bij je klantenaccount hebt aangemeld. Kytary.nl behoudt zich het recht voor naar eigen goeddunken BONUS-punten toe te voegen of af te trekken. BONUS-punten zijn geldig voor één jaar.

Een gebruikte BONUS-punt wordt niet gerestitueerd.

Wanneer een klant een BONUS gebruikt krijgen zij deze bijv. niet terug als zij goederen terugsturen.

Searched phrases

Categories

Merken

Een momentje